93.79
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        
                                                Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
                                                
21/2013
                                            
                                                                                            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                        
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: miękka
                                                                                            
                                                    93,79 zł                                                
                                                                                            
                                                        
                                                        Wysyłka: 2-3 dni robocze
+ czas dostawy
                                                                                                    + czas dostawy
Opis
                                Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
                        Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Kraj produkcji: Polska
Szczegóły
Tytuł
                                        Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
                                    Podtytuł
                                            21/2013
                                        
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2016
                                        Oprawa
                                            miękka
                                        Ilość stron
                                            288
                                        Format
                                            17 x 24 cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302135873
                                        Rodzaj
                                            Podręcznik
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302135873
                                        Data premiery
                                            2013-09-04
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
                        
                    
                                            
                    
                    
                    93,79 zł
                                            
                                                    
Recenzje