12.9
Książki
WSiP
Surowce i technologia żywności część 1
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik technologii żywności.
Zawiera ogólne wiadomości o składzie chemicznym żywności i roli poszczególnych składników w żywieniu człowieka. Scharakteryzowano w niej surowce roślinne i zwierzęce, z uwzględnieniem składu chemicznego, wartości odżywczej i przydatności do przetwórstwa, oraz surowce dodawane do żywności.
Szczegóły
Tytuł
Surowce i technologia żywności część 1
Autor
Barbara Bijok
, Franciszek Bijok
Wydawnictwo
Wydanie
7
Rok wydania
2000
Oprawa
broszura
Ilość stron
228
Format
15 x 21
ISBN
8302035440
Rodzaj
Książka
EAN
978830203544907
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Surowce i technologia żywności część 1
12,90 zł
Recenzje