16.2
Książki
WSiP
Surowce i technologia żywności część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas technikum, zawód: technik technolgii żywności.
Przedstawiono w niej warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczono informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także opisano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.
Przedstawiono w niej warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczono informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także opisano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.
Szczegóły
Tytuł
Surowce i technologia żywności część 2
Autor
Barbara Bijok
, Franciszek Bijok
, Aleksander Dąbek
Wydawnictwo
Wydanie
8
Rok wydania
1999
Oprawa
broszura
Ilość stron
316
Format
15 x 21
ISBN
8302036013
Rodzaj
Książka
EAN
978830203601909
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Surowce i technologia żywności część 2
16,20 zł
Recenzje