9.99
Książki
Olimp Media
Swojskie wędliny i sery
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Dzięki tej książce bez trudu przyrządzisz znakomite produkty mięsne i nabiałowe, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz.
Prezentujemy przepisy na rozmaite kiełbasy np. zwyczajną, krakowską czy kabanosy oraz pasztety i wątrobianki, a także szynki, schab i baleron.
Ponadto przedstawiamy receptury na sery, zarówno miękkie np. mozzarellę, ricottę czy fetę jak i twarde oraz półtwarde np. goudę czy edamski. Podpowiadamy również, jak zrobić masło i napoje mleczne.
Publikację uzupełniają rozdziały, w których autor wprowadza w tajniki domowego wyrobu wędlin i serów.
Prezentujemy przepisy na rozmaite kiełbasy np. zwyczajną, krakowską czy kabanosy oraz pasztety i wątrobianki, a także szynki, schab i baleron.
Ponadto przedstawiamy receptury na sery, zarówno miękkie np. mozzarellę, ricottę czy fetę jak i twarde oraz półtwarde np. goudę czy edamski. Podpowiadamy również, jak zrobić masło i napoje mleczne.
Publikację uzupełniają rozdziały, w których autor wprowadza w tajniki domowego wyrobu wędlin i serów.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377070772
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070772
Data premiery
2011-10-07
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Swojskie wędliny i sery
9,99 zł
Recenzje