91.8
Książki
Jedność
Szkoła czekolady
90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo:
Jedność
Oprawa: Twarda
91,80 zł
Cena rekomendowana: 129,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Przedsprzedaż - wysyłka po 10.11.2025
Opis
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! ·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji. ·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje. ·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów. 210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.
Szczegóły
Tytuł
Szkoła czekolady
Podtytuł
90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda
Ilość stron
312
Format
23.0x28.0cm
Języki
polski
ISBN
9788383533025
Tytuł oryginału
L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Rodzaj
Książka
EAN
9788383533025
Data premiery
2025-11-10
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Jedność
Podmiot odpowiedzialny
Wydawnictwo Jedność
Dodałeś produkt do koszyka
Szkoła czekolady
91,80 zł
Recenzje