82.97
Wypieki i desery
Jedność
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo:
Jedność
Oprawa: Twarda
82,97 zł
Cena rekomendowana: 129,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Opis
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
- Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
- Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
- Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej
Kraj produkcji: PL
Szczegóły
Tytuł
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda
Ilość stron
312
Format
23.0 x 28.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788383533025
Kraj produkcji
PL
Tytuł oryginału
L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Rodzaj
Książka
EAN
9788383533025
Data premiery
2025-11-10
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Jedność
Podmiot odpowiedzialny
Wydawnictwo Jedność
Dodałeś produkt do koszyka
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
82,97 zł
Recenzje