loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
82.97 Wypieki i desery Jedność

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®

Wydawnictwo: Jedność
Oprawa: Twarda
82,97 zł
Cena rekomendowana: 129,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj

Opis

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....

Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?

Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
  • Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
  • Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
  • Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU

Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej

Kraj produkcji: PL

Szczegóły

Tytuł
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda
Ilość stron
312
Format
23.0 x 28.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788383533025
Kraj produkcji
PL
Tytuł oryginału
L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Rodzaj
Książka
EAN
9788383533025
Data premiery
2025-11-10
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
PL
41 349 50 00
[email protected]
Podmiot odpowiedzialny
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
PL
41 349 50 00
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
82,97 zł
Cena rekomendowana: 129,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Dodałeś produkt do koszyka
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Opracowanie zbiorowe
82,97 zł
Przejdź do koszyka
82,97 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO