75.4
Wypieki i desery
Jedność
Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Wydawnictwo:
Jedność
Oprawa: Twarda
75,40 zł
Cena rekomendowana: 119,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: jutro (środa 04.12.2024)
Zapłać za 30 dni
Opis
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Szczegóły
Tytuł
Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2024
Oprawa
Twarda
Ilość stron
312
Format
23.0 x 28.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788383530758
Tłumacze
Sochacka Katarzyna
Redakcja
Deslandes Charly
Tytuł oryginału
L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
Rodzaj
Książka
EAN
9788383530758
Data premiery
2024-11-04
Dodałeś produkt do koszyka
Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
75,40 zł
Recenzje