20
Książki
Olimp Media
Szkoła wędzenia
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Przekonaj się, że ryby lub wędliny z przydomowej wędzarni są nie lada specjałem, a samo wędzenie to przyjemny sposób spędzania wolnego czasu.
Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.
Znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby m.in. baleron, polędwicę, szynkę, golonkę, półgęski, łososia, karpia i pstrąga a także receptury na dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.
Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.
Znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby m.in. baleron, polędwicę, szynkę, golonkę, półgęski, łososia, karpia i pstrąga a także receptury na dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda
Ilość stron
128
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377071281
Rodzaj
Książka
EAN
9788377071281
Data premiery
2012-04-18
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Szkoła wędzenia
20,00 zł
Recenzje