22
Książki
Olesiejuk
Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: oprawa twarda
Opis
Nie tylko dla wielbicieli tradycyjnej kuchni! Liczne informacje o wędlinach: ich długiej historii, metodach produkcji, sposobie przechowywania i podawania. Proste i jasne wyjaśnienie niezbędnego słownictwa z dziedziny wędliniarstwa. Opisu najbardziej znanych gatunków szynki, bekonu, salami, mortadeli, pasztetu, wątrobianki itp. Ciekawostki dotyczące regionalnych specjałów. Interesujące przepisy, warte jak najszybszego wypróbowania.
Szczegóły
Tytuł
Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon
Autor
Tobias Pehle
, Tatjana Wehmeyer
Wydawnictwo
Rok wydania
2009
Oprawa
oprawa twarda
Ilość stron
296
Format
15x17.5 cm
ISBN
9788376260648
Rodzaj
Książka
EAN
9788376260648
Data premiery
2009-04-16
Kraj produkcji
PL
Producent
Dressler Dublin sp. z o.o
Dodałeś produkt do koszyka

Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon
22,00 zł
Recenzje