52.55
Wypieki i desery
Promise
Tajniki czekolady
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Wydawnictwo:
Promise
Oprawa: Twarda
52,55 zł
Cena rekomendowana: 79,80 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ? od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.?Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady?Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Szczegóły
Tytuł
Tajniki czekolady
Podtytuł
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2019
Oprawa
Twarda
Ilość stron
192
Format
21.3x27.0
Języki
polski
ISBN
9788375413328
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Skawran Katarzyna Anna
Tytuł oryginału
Mastering Chocolate
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375413328
Dodałeś produkt do koszyka
Tajniki czekolady
52,55 zł
Recenzje