52.86
                                            Wypieki i desery
                                            Promise
                                        
                                        
                                                Tajniki czekolady
                                                
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
                                            
                                                                                            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                        
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            Promise
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Twarda
                                                                                            
                                                    52,86 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 69,90 zł                                                        
                                                            
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                        
                                                        Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
                                                                                                    + czas dostawy
Opis
                                Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ? od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.?Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady?Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
                        Kraj produkcji: Polska
Szczegóły
Tytuł
                                        Tajniki czekolady
                                    Podtytuł
                                            Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
                                        
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            
                                                                                                            Temat                                                                                                    
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2019
                                        Oprawa
                                            Twarda
                                        Ilość stron
                                            192
                                        Format
                                            21.3x27.0
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788375413328
                                        Język oryginału
                                            angielski
                                        Tłumacze
                                            Skawran Katarzyna Anna
                                        Tytuł oryginału
                                            Mastering Chocolate
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788375413328
                                        Data premiery
                                            2017-09-29
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Centrum Edukacyjne APN Promise
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Tajniki czekolady
                        
                    
                                            
                    
                    
                    52,86 zł
                                                    
                                                    
Recenzje