27.2
Książki
eMPi2
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 WZ
Wydawnictwo:
eMPi2
Opis
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Tytuł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 WZ
Wydawnictwo
Rok wydania
2007
Ilość stron
144
Format
B5
ISBN
9788389287472
Stan
Nowy
EAN
9788389287472
Dodałeś produkt do koszyka
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 WZ
27,20 zł
Recenzje