15
Książki
Rea
Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik jest skorelowany z podręcznikiem Technika w produkcji cukierniczej do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej, który został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania do tego zawodu.
Szczegóły
Tytuł
Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
Podtytuł
szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Autor
Kocierz Katarzyna
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
136
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442977
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442977
Data premiery
2011-06-22
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
15,00 zł
Recenzje