44.21
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna 3
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna 3
Podtytuł
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor
Kmiołek Anna
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
184
Format
17.0x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302119118
Rodzaj
Książka
EAN
9788302119118
Data premiery
2011-11-08
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna 3
44,21 zł
Recenzje