19.1
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna część 1
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
1998
Oprawa
Miękka
Ilość stron
168
Format
20.0x27.0cm
Języki
polski
ISBN
83-7141-070-0
Rodzaj
Książka
EAN
9788371410703
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna część 1
19,10 zł
Recenzje