loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
19.1 Książki Rea

Technologia gastronomiczna część 1

Arens-Azevedo Ulrike

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
19,10 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna część 1
Autor
Arens-Azevedo Ulrike
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
1998
Oprawa
Miękka
Ilość stron
168
Format
20.0x27.0cm
Języki
polski
ISBN
83-7141-070-0
Rodzaj
Książka
EAN
9788371410703
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
19,10 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Technologia gastronomiczna część 1
Arens-Azevedo Ulrike
19,10 zł
Przejdź do koszyka
19,10 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO