35.9
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna część 1
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach:
technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna część 1
Podtytuł
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor
Kmiołek Anna
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
312
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788302112553
Rodzaj
Książka
EAN
9788302112553
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna część 1
35,90 zł
Recenzje