40.3
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Kartonowa
Opis
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor
Kmiołek Anna
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
Kartonowa
Ilość stron
260
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788302112560
Rodzaj
Książka
EAN
9788302112560
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
40,30 zł
Recenzje