30.5
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2002
Oprawa
Miękka
Ilość stron
296
Format
18.5x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788371410154
Rodzaj
Książka
EAN
9788371410154
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3
30,50 zł
Recenzje