15
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
technikum
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera:
- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
- podział materiału nauczania
- nauczycielski plan wynikowy
- uwagi do realizacji materiału nauczania
- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia
- scenariusze lekcji - przykłady
- bibliografia.
- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
- podział materiału nauczania
- nauczycielski plan wynikowy
- uwagi do realizacji materiału nauczania
- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia
- scenariusze lekcji - przykłady
- bibliografia.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
Podtytuł
technikum
Autor
Zielonka Barbara
, Przesmycka Anna
Wydawnictwo
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
80
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788371416453
Rodzaj
Książka
EAN
9788371416453
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
15,00 zł
Recenzje