loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
15 Książki Rea

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
technikum

Zielonka Barbara

,

Przesmycka Anna

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
15,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera:
- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
- podział materiału nauczania
- nauczycielski plan wynikowy
- uwagi do realizacji materiału nauczania
- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia
- scenariusze lekcji - przykłady
- bibliografia.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
Podtytuł
technikum
Autor
Zielonka Barbara , Przesmycka Anna
Wydawnictwo
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
80
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788371416453
Rodzaj
Książka
EAN
9788371416453
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
15,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
15,00 zł
Przejdź do koszyka
15,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO