64.21
Technika, inżynieria, technologia
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
W książce podano podstawowe wiadomości o środkach żywnościowych oraz charakterystykę procesów technologicznych w produkcji gastronomicznej.
Szczegółowo opisano ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj, mąki oraz kasz.
Szczegółowo opisano ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj, mąki oraz kasz.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1
Autor
Andrzej Kopta
, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo
Rok wydania
1999
Oprawa
Miękka
Ilość stron
376
Format
145 x 205 mm
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302053146
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1
64,21 zł
Recenzje