53.16
Technika, inżynieria, technologia
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzn
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzn
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Autor
Antonina Kopta
, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo
Rok wydania
1999
Oprawa
Miękka
Ilość stron
276
Format
145 x 205 mm
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302054785
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
53,16 zł
Recenzje