loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
53.16 Technika, inżynieria, technologia WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3

Barbara Łuszczki

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka

Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.

Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3
Autor
Barbara Łuszczki
Wydawnictwo
Rok wydania
1995
Oprawa
Miękka
Ilość stron
236
Format
145 x 205 mm
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302045141

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3 - Barbara Łuszczki
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 3
Barbara Łuszczki
53,16 zł
Przejdź do koszyka
53,16 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO