loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
47.7 Książki WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1
Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka

Opis

Technologia gastronomiczna z towarzystwem stanowi pierwszą część trzyczęściowego podręcznika, przeznaczonego dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.

Część 1 zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP.
W dalszych rozdziałach omówiono ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1
Podtytuł
Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej
Wydawnictwo
Rok wydania
2009
Oprawa
Miękka
Ilość stron
338
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788371419942
Liczba tomów
3
Numer tomu
3
Rodzaj
Książka
EAN
9788371419942
Data premiery
2007-10-26

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 - Małgorzata Konarzewska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1
Małgorzata Konarzewska
47,70 zł
Przejdź do koszyka
47,70 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO