45.08
                                            Klasa 1
                                            WSiP
                                        
                                        
                                                Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik
                                                
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
                                            
                                                                                            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                        
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Miękka
                                                                                            
                                                    45,08 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 47,60 zł                                                        
                                                            
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                    Produkt chwilowo niedostępny                                                
                                                                                                                                                            
                                                            Powiadom o dostępności
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                    Opis
                                Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum.Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP. Omówiono również ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom.Podręcznik zapewnia właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym. Wzbogacono go dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur, co pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Uwzględniono również standardy wymagań egzaminacyjnych.
                            
                        Szczegóły
Tytuł
                                        Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik
                                    Podtytuł
                                            do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
                                        
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Rok wydania
                                            2013
                                        Oprawa
                                            Miękka
                                        Ilość stron
                                            338
                                        Format
                                            16.5x23.5cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302140785
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302140785
                                        Data premiery
                                            2013-09-26
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik
                        
                    
                                            
                    
                    
                    45,08 zł
                                                    
                                                    
Recenzje