41.5
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Technikum, Szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł
Technikum, Szkoła policealna
Autor
Konarzewska Małgorzata<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
280
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788371419805
Rodzaj
Książka
EAN
9788371419805
Data premiery
2008-08-26
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
41,50 zł
Recenzje