44.1
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz. Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor
Konarzewska Małgorzata<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
280
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302140792
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140792
Data premiery
2013-09-26
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
44,10 zł
Recenzje