loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
40.4 Książki Rea

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Konarzewska Małgorzata

,

Zielonka Barbara

,

Konarzewska-Sokołowska Maria<br />

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
40,40 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1
Podtytuł
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor
Konarzewska Małgorzata , Zielonka Barbara , Konarzewska-Sokołowska Maria<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
220
Format
19.0x25.0cm
Języki
polski
ISBN
8371414692
Rodzaj
Książka
EAN
9788371414695
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
40,40 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1 - Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara, Konarzewska-Sokołowska Maria<br />
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1
Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara, Konarzewska-Sokołowska Maria<br />
40,40 zł
Przejdź do koszyka
40,40 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO