58.8
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
W książce – przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz – omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Autor
Antonina Kopta
, Barbara Łuszczki
Wydawnictwo
Wydanie
4
Rok wydania
1999
Oprawa
broszura
Ilość stron
274
Format
14 x 20
ISBN
830205478X
Rodzaj
Książka
EAN
978830205478504
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
58,80 zł
Recenzje