loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
58.8 Książki WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2

Antonina Kopta

,

Barbara Łuszczki

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: broszura
58,80 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

W książce – przeznaczonej dla uczniów klas II szkół zasadniczych, zawód: kucharz – omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mąki, kasz, mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz technikę sporządzania potraw półmięsnych i barowych.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Autor
Antonina Kopta , Barbara Łuszczki
Wydawnictwo
Wydanie
4
Rok wydania
1999
Oprawa
broszura
Ilość stron
274
Format
14 x 20
ISBN
830205478X
Rodzaj
Książka
EAN
978830205478504
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
801220555
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
58,80 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Antonina Kopta, Barbara Łuszczki
58,80 zł
Przejdź do koszyka
58,80 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO