41.5
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Podtytuł
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor
Konarzewska Małgorzata
, Zielonka Barbara
, Konarzewska-Sokołowska Maria
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
208
Format
19.0x25.0cm
Języki
polski
ISBN
8371415419
Rodzaj
Książka
EAN
9788371415418
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
41,50 zł
Recenzje