16
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Podręcznik dla technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Podtytuł
Podręcznik dla technikum
Autor
Krystyna Flis
, Aleksandra Procner
Wydawnictwo
Wydanie
13
Rok wydania
2004
Oprawa
broszura
Ilość stron
296
Format
14 x 20
ISBN
8302028622
Rodzaj
Książka
EAN
978830202862504
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
16,00 zł
Recenzje