loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
15.1 Książki WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3

Krystyna Flis

,

Aleksandra Procner

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: broszura
15,10 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3
Autor
Krystyna Flis , Aleksandra Procner
Wydawnictwo
Wydanie
11
Rok wydania
2004
Oprawa
broszura
Ilość stron
256
Format
14 x 20
ISBN
8302041653
Rodzaj
Książka
EAN
978830204165500
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
801220555
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
15,10 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3
Krystyna Flis, Aleksandra Procner
15,10 zł
Przejdź do koszyka
15,10 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO