46.23
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
46,23 zł
Cena rekomendowana: 49,20 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka
Ilość stron
496
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147210
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147210
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
46,23 zł
Recenzje