46.23
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Miękka
                                                                                            
                                                    46,23 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 49,20 zł                                                        
                                                            
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                    Produkt chwilowo niedostępny                                                
                                                                                                                                                            
                                                            Powiadom o dostępności
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                    Opis
                                Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).  Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
                            
                        Szczegóły
Tytuł
                                        Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
                                    
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2018
                                        Oprawa
                                            Miękka
                                        Ilość stron
                                            496
                                        Format
                                            17 x 24 cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302147210
                                        Rodzaj
                                            Podręcznik
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302147210
                                        Data premiery
                                            2015-06-20
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
                        
                    
                                            
                    
                    
                    46,23 zł
                                                    
                                                    
Recenzje