45.49
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifkacja T.6
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
45,49 zł
Cena rekomendowana: 49,20 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
Podtytuł
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifkacja T.6
Autor
Małgorzata Konarzewska
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
400
Format
17.0x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302147203
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302147203
Data premiery
2015-01-28
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
45,49 zł
Recenzje