45.49
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        
                                                Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
                                                
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifkacja T.6
                                            
                                                                                            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                        
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Miękka
                                                                                            
                                                    45,49 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 49,20 zł                                                        
                                                            
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                    Produkt chwilowo niedostępny                                                
                                                                                                                                                            
                                                            Powiadom o dostępności
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                    Opis
                                Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych.Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
                            
                        Szczegóły
Tytuł
                                        Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
                                    Podtytuł
                                            Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifkacja T.6
                                        
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2014
                                        Oprawa
                                            Miękka
                                        Ilość stron
                                            400
                                        Format
                                            17.0x24.5cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302147203
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302147203
                                        Data premiery
                                            2015-01-28
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1 Tom 2
                        
                    
                                            
                    
                    
                    45,49 zł
                                                    
                                                    
Recenzje