loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
35.55 Klasa 2 WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Krystyna Flis

,

Aleksandra Procner

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka
35,55 zł
Cena rekomendowana: 39,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Szczegóły

Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Autor
Krystyna Flis , Aleksandra Procner
Wydawnictwo
Wydanie
18
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
296
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302028625
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302028625

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
35,55 zł
Cena rekomendowana: 39,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Krystyna Flis, Aleksandra Procner
35,55 zł
39,30 zł
Przejdź do koszyka
35,55 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO