35.55
Klasa 2
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
35,55 zł
Cena rekomendowana: 39,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Autor
Krystyna Flis
, Aleksandra Procner
Wydawnictwo
Wydanie
18
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
296
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302028625
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302028625
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
35,55 zł
Recenzje