35.55
Klasa 2
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
35,55 zł
Cena rekomendowana: 39,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Autor
Flis Krystyna
, Procner Aleksandra
Wydawnictwo
Wydanie
18
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
296
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302028625
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302028625
Dodałeś produkt do koszyka
![Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2 - Flis Krystyna, Procner Aleksandra](https://webimage.pl/pics/625/8/technologia-gastronomiczna-z-towaroznawstwem-podrecznik-czesc-2-flis-krystyna-procner-aleksandra-s9788302028625.jpg)
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
35,55 zł
Recenzje