32.6
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Autor
Flis Krystyna
, Procner Aleksandra<br />
Wydawnictwo
Wydanie
14
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302041655
Rodzaj
Książka
EAN
9788302041655
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
32,60 zł
Recenzje