44.8
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz?. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz?, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
Podtytuł
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor
Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
332
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302140808
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140808
Data premiery
2013-09-26
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 3
44,80 zł
Recenzje