27.59
Książki
eMPi2
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawnictwo:
eMPi2
Oprawa: Miękka
Opis
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Podtytuł
Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor
Ewa Superczyńska
, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
144
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788389287526
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389287526
Data premiery
2009-09-15
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
27,59 zł
Recenzje