21.98
Książki
eMPi2
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawnictwo:
eMPi2
Oprawa: Miękka
Opis
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Podtytuł
Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor
Ewa Superczyńska
, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
144
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788389287625
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389287625
Data premiery
2001-12-20
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
21,98 zł
Recenzje