9.7
Książki
WSiP
Technologia mięsa z surowcami i aparaturą
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I-III szkół zasadniczych (dla młodocianych pracowników), zawód: aparatowy przetwórstwa mięsa.era wiadomości o uboju zwierząt rzeźnych, obróbce poubojowej i klasyfikacji oraz rozbiorze i wykrawaniu mięsa. Podaje metody utrwalania mięsa oraz ogólne zasady produkcji wyrobów wędliniarskich.
Szczegóły
Wydanie
5
Rok wydania
1995
Oprawa
broszura
Ilość stron
256
Format
14 x 20
ISBN
8302019577
Rodzaj
Książka
EAN
9788302019579
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia mięsa z surowcami i aparaturą
9,70 zł
Recenzje