loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
72.61 Książki Format-AB

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Opracowanie zbiorowe

Wydawnictwo: Format-AB
Oprawa: Miękka

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

Tytuł
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
360
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184351
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Redakcja
Nowak Dorota
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184351
Data premiery
2011-03-14

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności - Opracowanie zbiorowe
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Opracowanie zbiorowe
72,61 zł
Przejdź do koszyka
72,61 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO