71.57
Książki
Format-AB
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Wydawnictwo:
Format-AB
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
360
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184351
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Redakcja
Nowak Dorota
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184351
Data premiery
2011-03-14
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
71,57 zł
Recenzje