71.57
Książki
Format-AB
Technologia żywności Część 2 Technologie kierunkowe Tom 1
Wydawnictwo:
Format-AB
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Część 2 Technologie kierunkowe Tom 1
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Temat
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
336
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184368
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184368
Data premiery
2011-11-16
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 2 Technologie kierunkowe Tom 1
71,57 zł
Recenzje