loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
71.57 Technika, inżynieria, technologia Format-AB

Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2

Opracowanie zbiorowe

Wydawnictwo: Format-AB
Oprawa: Miękka
71,57 zł
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły

Tytuł
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184375
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184375
Data premiery
2014-02-16

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
71,57 zł
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2 - Opracowanie zbiorowe
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Opracowanie zbiorowe
71,57 zł
Przejdź do koszyka
71,57 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO