70.53
Technika, inżynieria, technologia
Format-AB
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Wydawnictwo:
Format-AB
Oprawa: Miękka
70,53 zł
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 54,07 zł
(+30%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184375
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184375
Data premiery
2014-02-16
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
70,53 zł
Recenzje