71.57
Technika, inżynieria, technologia
Format-AB
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Wydawnictwo:
Format-AB
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Temat
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184375
Redakcja
Czarniecka-Skubina Ewa
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184375
Data premiery
2014-02-16
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Część 3 Technologie kierunkowe Tom 2
71,57 zł
Recenzje