44.9
Książki
WSiP
Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.Numer dopuszczenia: 6/01.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł
Technikum
Autor
Mieczysław Dłużewski
, Anna Dłużewska
Wydawnictwo
Wydanie
6
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
420
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302079764
Rodzaj
Książka
EAN
9788302079764
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności podręcznik Część 2
44,90 zł
Recenzje