loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
44.9 Książki WSiP

Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum

Dłużewski Mieczysław

,

Dłużewska Anna<br />

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka

Opis

W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.Numer dopuszczenia: 6/01.

Szczegóły

Tytuł
Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł
Technikum
Autor
Dłużewski Mieczysław , Dłużewska Anna<br />
Wydawnictwo
Wydanie
6
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
420
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302079764
Rodzaj
Książka
EAN
9788302079764

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności podręcznik Część 2 - Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna<br />
Technologia żywności podręcznik Część 2
Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna<br />
44,90 zł
Przejdź do koszyka
44,90 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO