loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
32.6 Książki WSiP

Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum

Andrzej Jarczyk

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka

Opis

Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.Numer dopuszczenia: 7/01.

Szczegóły

Tytuł
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Podtytuł
Technikum
Autor
Andrzej Jarczyk
Wydawnictwo
Wydanie
6
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302079771
Rodzaj
Książka
EAN
9788302079771

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Andrzej Jarczyk
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Andrzej Jarczyk
32,60 zł
Przejdź do koszyka
32,60 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO