32.6
Książki
WSiP
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.Numer dopuszczenia: 7/01.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Podtytuł
Technikum
Autor
Andrzej Jarczyk
Wydawnictwo
Wydanie
6
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302079771
Rodzaj
Książka
EAN
9788302079771
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Podręcznik Część 3
32,60 zł
Recenzje