37.62
Książki
WSiP
Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
37,62 zł
Cena rekomendowana: 40,70 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
spis treścizajrzyj do środkaPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny- podstawy przetwórstwa żywności.Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.
Szczegóły
Tytuł
Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4
Autor
Anna Dłużewska
, Mieczysław Dłużewski
Wydawnictwo
Rok wydania
2003
Oprawa
miękka
Ilość stron
352
ISBN
9788302079788
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302079788
Data premiery
2003-07-07
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4
37,62 zł
Recenzje