76.16
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
WSiP
Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik wyczerpująco opisuje zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu , korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji.
Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji.
Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.
Szczegóły
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2021
Oprawa
Miękka
Ilość stron
304
Format
16.5 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147197
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147197
Data premiery
2014-08-15
Dodałeś produkt do koszyka
Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01
76,16 zł
Recenzje