loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
39.4 Książki Rea

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

Kaźmierczak Magdalena

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
39,40 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.

znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych

Szczegóły

Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor
Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
304
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443608
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443608
Data premiery
2011-08-19
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
39,40 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Kaźmierczak Magdalena
39,40 zł
Przejdź do koszyka
39,40 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO