39.4
Książki
Rea
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych
Szczegóły
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor
Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
304
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443608
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443608
Data premiery
2011-08-19
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
39,40 zł
Recenzje