40.3
Książki
Rea
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.
Szczegóły
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Podtytuł
Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Autor
Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443615
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443615
Data premiery
2011-08-19
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
40,30 zł
Recenzje