loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
40.3 Książki Rea

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Szkoła zawodowa, szkoła policealna

Kaźmierczak Magdalena

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
40,30 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.

Szczegóły

Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Podtytuł
Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Autor
Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443615
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443615
Data premiery
2011-08-19
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
40,30 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Kaźmierczak Magdalena
40,30 zł
Przejdź do koszyka
40,30 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO