loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
72.06 Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej WSiP

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
2013

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka
72,06 zł
Cena rekomendowana: 75,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: środa 12.11.2025

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie.


Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji.

Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności.

W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

Kraj produkcji: PL

Szczegóły

Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Podtytuł
2013
Wydawnictwo
Wydanie
2
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
248
Format
16.5 x 24.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147180
Kraj produkcji
PL
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147180
Data premiery
2014-04-10
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
801220555
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
72,06 zł
Cena rekomendowana: 75,30 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: środa 12.11.2025
Dodałeś produkt do koszyka
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1 - Magdalena Kaźmierczak
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Magdalena Kaźmierczak
72,06 zł
75,30 zł
Przejdź do koszyka
72,06 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO