46.26
Książki
WSiP
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
112
Format
17 x 24,5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150326
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302150326
Data premiery
2015-03-12
Dodałeś produkt do koszyka

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
46,26 zł
Recenzje