24.5
Książki
WSiP
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz. Kwalifikacja T.6
Opis
Zakres: kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów)Podręcznik do nauki: przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego, sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego, zapoznania się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.
Szczegóły
Tytuł
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Podtytuł
Kucharz. Kwalifikacja T.6
Autor
Dominik Piotr
Wydawnictwo
Seria
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY
Wydanie
1
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
80
Format
17.0x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302146695
Rodzaj
Książka
EAN
9788302146695
Data premiery
2014-05-07
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
24,50 zł
Recenzje