44.5
Książki
WSiP
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
96
Format
17 x 24.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150265
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302150265
Dodałeś produkt do koszyka
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
44,50 zł
Recenzje